Fizz este Bob Taylor și cântă împreună cu Inna

Fizz este numele de scenă al lui Bogdan Croitoru, atribuit la începutul carierei sale muzicale, după aceea şi-a însuşit numele de scenă Bob Taylor, atunci când a cântat alături de Inna. Este un artist foarte cunoscut printre români, mai ales pentru muzica rap, hip-hop şi pop, dar se face cunoscut şi în domeniul afacerilor. Şi-a finalizat studiile la Universitatea Tehnică de Construcţii din Bucureşti.

Momentul de glorie din cariera sa a fost în 2004, când a lansat albumul Fizz, iar cântecul care a avut cel mai mare succes a fost “Taraful”. Un timp îndelungat, acesta şi-a încetat activitatea muzicală, dar revine cu forţe noi în 2009, când a scos o nouă melodie în colaborare cu artista Inna, „Déjà Vu”, apărând sub numele de scenă de Bob Taylor, iar Inna sub numele de Anni. Piesa, devenită un hit în România, l-a adus la lumină din nou pe Fizz.

„Déjà Vu” a fost compusă de Fizz şi Play & Win, făcând parte din al doilea album al lui Bob Taylor, a fost inclusă în albumul Hot al Innei, a avut un real succes în România, clasându-se pe locul al şaptelea în Romania Top 100. De asemenea, cântecul a fost pe locul douăzeci şi nouă în cadrul Bulgaria Singles Top 40.

Add a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.